Plačila in plačilni pogoji

1. Bančno nakazilo

Če med postopkom nakupa izberete opcijo plačila z bančnim nakazilom, vam bomo na vaš e-naslov poslali podatke za plačilo, naročilo lahko nato poravnate preko svoje spletne banke, na banki ali na pošti. Ko so sredstva nakazana na naš transakcijski račun, pripravimo pošiljko za odpremo. V obzir je potrebno vzeti, da je lahko transakcija na našem računu vidna šele naslednji dan, zato bo čas obdelave naročila daljši.

2. Z gotovino ali kartico po povzetju

Če med postopkom nakupa izberete opcijo plačilo po povzetju, boste račun poravnali, ko vam bo kurir dostavil pošiljko oziroma jo boste osebno prevzeli v naši trgovini. Pri dostavi s Pošto Slovenije vam za plačilo po povzetju dodatno zaračunamo strošek v višini 1,30 € z DDV. Celotna kupnina in stroški dostave bodo navedeni v postopku naročanja.

3. S PayPal-om

Na naši strani lahko plačujete tudi s PayPal-om, ki omogoča plačevanje s kreditnima karticama Visa in Mastercard. Plačnikov PayPal e-naslov mora biti identičen e-naslovu s katerim se je registriral v naši spletni trgovini. Ob plačilu je kupec preusmerjen na spletno stran PayPal.com, kjer opravi plačilo. Tak način plačila zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Plačila opravljena s sistemom PayPal so tudi zelo hitra, saj so sredstva takoj prikazana na našem računu, zato je ta način plačila najbolj primeren za tiste, ki želijo nakup opraviti hitro.